Evenementen hulpverlening

SAR247 heeft de beschikking over diverse gecertificeerde hulpverleners en Emergency Response Teams (ERT). Zo beschikken wij over repressief brandweerpersoneel, EHBO'ers, een duikteam, een BHV team, lifeguards en een oppervlakte reddingsteam.

Brandweerpersoneel

Het brandweerpersoneel van SAR247 kan repressief binnen uw korps of brandweerorganisatie ingezet worden tevens zijn zij beschikbaar voor het houden van toezicht op (brand)gevaarlijke situaties tijdens uw werkzaamheden of evenementen. Dit kunnen wij doen vanaf zowel het land als het water. Al ons personeel is rijks gediplomeerde tot en met brandmeester niveau.

EHBO'ers

Goede EHBO’ers zijn een must, goede zorg voor uw bezoekers en personeel staat tenslotte voorop. Organiseert u een evenement en zoekt u deskundige en professionele EHBO’ers dan bent u bij SAR247 aan het juiste adres. Al onze EHBO’ers zijn in het bezit van een EHBO/ EHaK/ AED certificaat van het Oranje Kruis. Van standaard tot maatwerk we zijn u graag van dienst.

Duikteam

SAR247 beschikt ook over duikers die inzetbaar zijn voor diverse activiteiten of hulpverleningen. Denk hierbij aan Search en Rescue ondersteuning, ondersteuning bij evenementen op of rond het water en eventuele particuliere situaties waarbij ondersteuning van een duikteam gewenst is.

BHV team

Ons BHV team is opgeleid om in geval van nood werknemers en klanten in veiligheid te brengen. Zij helpen u om de veiligheid te vergoten. BHV'ers kunnen er voor zorgen dat letsel en schade zoveel mogelijk wordt voorkomen en beperkt.

Lifeguards

Onze lifeguards houden toezicht op recreanten op het stand, in de zee en langs het water. Zo wordt voorkomen dat recreanten in gevaarlijke situatie terecht komen. Onze lifeguards zijn getraind tot het niveau van senior lifeguard en zijn in het bezit van een certificaat van de KNRBD, schipper en chauffeur.

Oppervlakte reddingsteam

SAR247 beschikt over een goed uitgerust oppervlakte reddingsteam die het hele jaar inzetbaar is voor de redding en hulpverlening aan oppervlakte water voor zowel mens als dier.

Wilt u meer informatie?